Datahallsstädning

Datahallar lagrar data för ditt eller många företags data och skall vara säkert. Att lagra data, underhålla och driva kommunikationskanaler och hårdvara utan störningar är vitalt för att affärsverksamheten skall flyta smärtfritt.

Damm och kemiska dofter är varningssignaler på att datahallen är i risk att något kan gå fel. Damm och andra partiklar kan påverka den elektroniska utrustningen och kan få denna att bli överhettad. Detta kan resulterar i driftstopp och kan medföra att data förloras. Skadorna kan också innebära att hårdvara kraschar och måste ersättas.

Bästa sättet att undvika detta är schemalagt, regelbunden städning av datahallen.

Datahall städning är en specialist service som kräver tränad personal, rätt utrustning och rätt rengöringsprodukter. En bra datahall rengöringsservice kräver att rätt rutiner och teknik är på plats för att utföra detta säkert och effektivt.

En datahall städning kan innehålla följande:
- Nätverksskåps städning inkulderande servrar, rack, hyllor, anslutningar, rails och support paneler
- Rengöring under datahall golv, väggar och tak
- Rengöring av air-conditioning och kylsystem
- Rengöring före och efter datahall byggnation
- akutstädning av datahallar

Regelbunden och schemalagd städning av datahallar säkerställer att IT utrustningen förebygger att damm och annan förorening orsakar överhettning och driftstörningar. Vi har lång erfarenhet av städning av både stora och små datahallar. Vår personal är välutbildad och utrustad för att utföra en professionell rengöring av de flesta datahallar.

Tips: Schemalägg regelbunden rengöring av er datahall för att säkerställa att Er IT infrastruktur alltid är i säker drift.Kontakta oss för en offert
Network servers in datacenter
4343

Antal städade datorhallar